Foto: Pustervig

Cocktailbar fejrer genåbning med stor fest

Aarhusiansk cocktailbar fejrer genåbning med stor fest den 3. marts.

Cocktailbaren Pustervig på torvet af samme navn i Aarhus har fået en makeover og et nyt cocktailkort. Fremover kalder stedet sig for en såkaldt cocktailbodega, og sløret for det nye sted løftes til en stor fest fredag den 3. marts.

“Konceptet om en cocktailbodega meget enkelt. Man har det ofte med at smide cocktails op på en piedestal. ”Cocktailbar” lyder så fint og formelt. På Pustervig har vi plads til alle slags, her må man både danse på bordene og hænge i baren. Vi vil bare gerne lave cocktails af høj kvalitet, men med bodegastemning,” siger general manager Andrea Philipsen.

Store forventninger
Det nye cocktailkort er skåret ind til benet og byder blandt andet på ”Diplomatens natmad” og ”Vinsvin”. Forventningerne er store til åbningsfesten, der starter den 3. marts kl. 20.

“Vi håber på at genåbningsfesten viser folk vores vision for fremtiden på Pustervig. Folk skal bare komme ind og hygge sig, smage på de nye cocktails eller tage en svingom. Vi har sat en DJ-pult op og fyldt baren med Aarhus’ sprødeste hold af bartendere. Alle er velkomne, og vi står klar med smagsprøver fra kl. 20,” lyder det fra Andrea Philipsen.