Foto: Pixabay.

Vi søger velskrivende og madglad praktikant

Skriver du godt, er du mere end ualmindeligt glad for mad – og vil du arbejde med journalistik og kommunikation på et digitalt madmedie i vækst? Så skal du søge stillingen som praktikant hos SMAG Medier i foråret 2018.

Hos SMAG Medier elsker vi mad – og vi elsker at fortælle læserne af de tre madmedier Smag Aarhus, Smag Aalborg og Smag Odense om, hvad der sker af nye tiltag på den aarhusianske, aalborgensiske og odenseanske madscene.

Lige nu søger vi en praktikant, der vil hjælpe os med en masse spændende opgaver til de tre medier og vores kommercielle kunder fra (omtrent) den 1. februar til 30. juni 2018. Dine opgaver bliver blandt andet at skrive fængende nyheder, guides og interviews til Smag Aarhus, Smag Odense og Smag Aalborg, få historierne til at leve på Facebook og hjælpe med opsætning af ugentlige nyhedsbreve.

Du vil også få mulighed for at prøve kræfter med advertorials og videoindslag for vores kunder, ligesom du vil få mulighed for at gennemføre og få ansvar for et internt udviklingsprojekt, som vi aftaler nærmere med dig. Endelig vil du få mulighed for at deltage aktivt i kommunikationsopgaver og kampagner for vores kunder.

Og hvorfor skal du så søge hos os?
Det skal du, fordi du får fingrene i mulden fra dag et, masser af ansvar og masser af erfaring fra en ny medie- og kommunikationsvirksomhed i vækst. Du laver research og interviews, skriver artikler og får medindflydelse på de mange nye tiltag og idéer, der hele tiden er i luften hos SMAG.

Vi vil meget gerne have, at du lærer så meget som muligt, mens du er hos os, og vi er derfor også lydhøre over for ønsker, du selv måtte have til arbejdsopgaver.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant uddannelse – måske cand.public., nordisk sprog og litteratur, medievidenskab, kommunikationsuddannelsen på DMJX eller noget helt femte.

Du skriver godt og har styr på grammatikken, og er du samtidig en haj til video, sociale medier eller noget helt andet, som du tænker, det kunne være sjovt at lege mere med, så nævn det endelig i din ansøgning.

Hvad ellers?
Vi ser gerne, at du kan være hos os fuld tid – 37 timer om ugen – i perioden. Du får naturligvis grundig feedback på alt dit arbejde, masser af sparring, søde kolleger og gratis frokost. Praktikken er ulønnet, og dit arbejdssted bliver på SMAG Mediers redaktion på Sverigesgade i Aarhus C.

Send en kort ansøgning, CV samt et par eksempler på tekster, du har skrevet (gerne nyheder) til chefredaktør Louise Højmark – LH@smagaarhus.dk.

Vi indkalder løbende til samtaler, og vi glæder os meget til at høre fra dig!