Foto: SyvNi13

Populær lørdagsbrunch hos Restaurant SyvNi13

Det er ikke hvilken som helst brunch, du får, når du besøger Restaurant SyvNi13 på en lørdag. Her får du en lækker brunch á la social dining, som er retter til deling, så alle kan smage det hele. Retterne serveres løbende, så du og dine medspisere kan nyde retterne i jeres eget tempo.

Sæsonbaseret og lokal lørdsagsbrunch

SyvNi13
Foto: SyvNi13

Hos Restaurant SyvNi13 varierer brunchmenuerne efter sæson. Uanset hvilken tid på året du bestiller en brunchmenu, er du dog altid garanteret spændende nyfortolkninger af de klassiske brunchretter samt nogle helt origniale kreationer.

De friske råvarer kommer fra lokale leverandører og samarbejdspartnere, så retterne altid har rødder i det aarhusianske.

Brunchmenu med 4 deleretter

SyvNi13
Foto: SyvNi13

Når du bestiller brunch hos Restaurant SyvNi13, kan du vælge mellem to forskellige brunchmenuer med enten fire eller seks retter. Ligesom resten af menukortet varierer brunchmenuerne også efter sæsonen.

Bestiller du brunchmenuen med fire retter, kan du lige nu se frem til at starte ud med koldrøget laks med syrnet fløde og hjertesalat efterfulgt af en ret bestående af grønkål, trøffelmayonnaise og granatæble. Dernæst står den på cremet æg med purløg og lagret ost og til sidst en sød ret med chokolade, kirsebærsorbet og cronut trimmings.

Prisen for fire deleretter er 195 kr. pr. person

6 deleretter til de sultne

SyvNi13
Foto: SyvNi13

Er du derimod lidt ekstra sulten og vælger menuen med seks retter, får du de samme fire retter som i den første menu med mere til. Udover de første fire retter kan du se frem til at prøve en syvni13 hotdog med syltede tomater og svampemayonnaise og en smørristet toast med lufttørret skinke og karamelliseret løg.

Bestiller du seks retter, er prisen 235 kr. pr. person.

Det er desuden muligt at fuldende din brunchmenu med et stort udvalg af drikkevarer ad libitum til 84 kr. pr. person.

Populær lørdagsbrunch

SyvNi13
Foto: SyvNi13

Med sine minimalistiske og sæsonbaserede anretninger med inspiration fra nordisk gastronomi, er Restaurant SyvNi13 blevet et populært brunchsted i Aarhus. Der er rift om bordene, så det er derfor en god idé at booke bord hjemmefra inden dit besøg.

Restaurant SyvNi13 har åben for brunch hver lørdag fra kl. 10, og sidste bord kan bookes til kl. 13.

Læs mere på deres hjemmeside her.