Foto: Pixabay Images

Planteshoppen Plukk åbner med gin and tonics

DRINKS Kreativt planteværksted ved Godsbanen byder på kolde G&T i weekenden.

Gin&Tonics er überpopulært, og hvorfor ikke kombinere den sprøde drink med sjove og kreative planter? Det gør det lille plante-startup Plukk lørdag den 27. august kl. 11-16 ved Godsbanen. Anledningen er makeover i det grønne værksted.

“Vi har i sensommeren lavet om på planteværkstedet og samtidig fået en del nye eksotiske planter i butikken. Så kom forbi og få både hængende planter og planter i potte med hjem. Vi ses til masser af planter og kolde drinks,” skriver arrangøren på Facebook.

Kreative mashups
Det lille plantefirma Plukk har specialiseret sig i at lave håndbundne, svævende planter med inspiration fra den japanske kokedama-tradition. Bag startuppet står de to kaospiloter Sascha og Andreas, som nu holder til på Institut for (X) på Godsbanen med andre kreative sjæle.

Den placering giver en række sjove events med Godsbanens andre aktører, for eksempel Plantejazz tidligere på sommeren. Og på lørdag står planteshoppens G&T-bar da heller ikke alene. På det cool område kan du for eksempel også gå ombord i en falafel-bar eller besøge Ildstedets satellit-køkken.

Arrangementet foregår på lørdag den 27. august kl. 11 – 16 ved Institut for (X) ved Godsbanen. Læs mere her.