Foto: Pexels.

Grønt tilbud: Ny plantebaseret madbod lokker med sommertoast

Den nye madbod Plant Food Aarhus, der åbnede i starten af juni på Aarhus Street Food, disker op med et lækkert tilbud på surdejstoast hen over sommeren.

Har du været forbi den nye madbod Plant Food Aarhus, der serverer plantebaseret mad på Aarhus Street Food? Hvis ikke, så er det måske tid til det, for lige nu og hele sommeren byder madboden på et særligt frokosttilbud, hvor du får en surdejstoast med bruschetta eller avocadocreme til 50 kroner.

Tilbuddet gælder fra mandag til torsdag fra klokken 11.30 til 16 til og med den 31. august.

Plant Food Aarhus åbnede i Aarhus Street Food den 5. juni i år, og madboden fokuserer på retter med hjemmelavet frisk pasta og toppings, og maden er 100% økologisk og plantebaseret. Plant Food Aarhus’ menu er sæsonbetonet, og fra sommermenuen kan du blandt andet få madbodens hjemmelavede pasta med basilikumpesto, rucola og langtids cherrytomater eller med en cashewsauce med langtidsbagte svampe og rucola.

Aarhus Street Food har åbent fra 11.30 til 21 mandag-torsdag og søndag samt fra 11.30 til 22 fredag og lørdag. Du kan læse meget mere om Plant Food Aarhus her.