Foto: Pixabay Images

Ny pizzajoint på Frederiksbjerg har store ambitioner

Ambitiøs pizzajoint i Deliens gamle lokaler på Jægergårdsgade vil i den europæiske top.

Aarhus har en håndfuld knivskarpe pizzasteder, og nu er der kommet endnu et sted på listen. Den ambitiøse Pizza Propria er åbnet i Deliens gamle lokaler på Jægergårdsgade, og forventningerne er store.

Råvarerne importeres fra pizzaens moderland, og pizzaovnen er importeret fra Firenze og muret op inde bag i huset. Ovnen bager ved op mod 500 grader, hvor almindelige pizzaovne er omkring 300 grader varme. På menukortet får Pizza Propria ti forskellige pizzaer fra 70 til 115 kroner stykket, og det lille sted får 12 siddepladser.

Vil hæve pizzaniveauet
“Du kan få endog meget gode pizzaer andre steder i byen, men vi vil gerne hæve pizzaniveauet så eftertrykkeligt, at udlandet også får øjnene op for, at vi i Aarhus er med helt deroppe. En pizza behøver ikke være usund junk. [Jeg] vil gerne have os i den europæiske top inden for pizzabagning” sagde medejer Jakob Kristian Sørensen til Lokalavisen Aarhus i sidste uge.

Med i ejerkredsen bag byens nye pizzajoint er blandt andet Simon Schillums Mogensen, der også stod bag den konkursramte restaurant Nordre Strandvej i Risskov. I dag er han også med i kredsen bag den anmelderroste gourmetrestaurant Sonnesgade 11.