Foto: Pixabay.

Gratis pita: Populær pitabar åbner egen forretning

Den velbesøgte pitabod på Aarhus Street Food, Pita Planet, åbner den 13. februar egen forretning i Sankt Clemens Stræde med 150 gratis pitaer fra klokken 11.

Er du vild med den fyldige pita fra Pita Planet på Aarhus Street Food? Så er der her vældigt gode nyheder! Pitabaren åbner nemlig deres egen forretning i Sankt Clemens Stræde 7 den 13. februar med 150 gratis pitaer fra klokken 11. Det skriver Pita Planet på Facebook.

Den kommende butik i Sankt Clemens Stræde kommer til at hedde Pita Planet Downtown, mens boden i Aarhus Street Food fortsætter under navnet Pita Planet Street Food.

“Vi har hele tiden haft lyst til at åbne en butik, fordi efterspørgslen har været så stor. Og fordi vi gerne vil udfolde os endnu mere, end der er plads til i boden på Aarhus Street Food, hvor kunderne kun har oplevet en lille bid af det, vi kan,” siger medejer Daniel Zeidan til Århus Stiftstidende.

Begyndte på Vesterbro Torv
Pita Planet har tidligere haft egen forretning på Vesterbro Torv, og ejerne er nu glade for igen at kunne udvide menukortet i større lokaler.

“Vi vil igen lave de helt vildt populære råstegte kartofler, vi vil sammensætte menuer og så vil vi lave for eksempel juice og milkshake samt flere specielle, orientalske ting som tilbehør. Pitaen vil dog stadig være i centrum, ligesom vi stadig vil lave alt fra bunden, siger Daniel Zeidan.

Du kan læse mere om Pita Planet her.