Arkivfoto: Pixabay.

Åbner til august: Ny pita- og burgerbar på vej på Østbanetorvet

Pita & Burger Bar slår dørene op på Østbanetorvet den 10. august.

Så kan alle pita- og burgerglade aarhusianere godt begynde at glæde sig til torsdag den 10. august. Da slår det nye spisested og takeaway Pita & Burger Bar nemlig dørene op på Østbanetorvet 3 i midtbyen.

Menukortet består af fem forskellige slags pitaer og burgere, hvor du blandt andet kan vælge mellem lammeculotte, oksefilet og kylling – og kødet bliver af den marinerede og flammegrillede slags.

“Jeg synes, burgeren har lidt de sidste par år, så vi vil gerne spice den op med kødstykker,” siger indehaver Mohamed Akkawi.

Alt er hjemmelavet
Spisestedet vil desuden servere krydrede kartofler og aioli, og alt på menukortet bliver ifølge Mohamed Akkawi hjemmelavet – undtagen mayonnaise og ketchup.

Pita & Burger Bar vil primært være et takeaway-sted, men der vil også være en 12-15 siddepladser til dem, der gerne vil spise på adressen.

Prismæssigt skal du regne med en 50’er for en pita, 55 kroner for en burger samt 90-95 kroner for en menu med pita eller burger, krydrede kartofler, aioli og en sodavand.

I øjeblikket er Pita & Burger Bar ved at færdiggøre en større renovering af lokalerne, som tidligere husede et pizzeria.