Foto: The Pita Corner

Ny pitajoint på Vesterbro Torv får ros

Den nyåbnede The Pita Corner på Vesterbro Torv får gode anmeldelser af brugerne.

5 stjerner ud af 5 mulige. Det er brugernes vurdering på Facebook af The Pita Corner, der åbnede på Vesterbro Torv før jul. Hos byens nye takeaway kan du sætte tænderne i friskbagte pitabrød med grillet lam, oksefilet, kylling eller falafel, der serveres krydrede kartoffelbåde eller råstegte kartofler.

En del af brugerne mener direkte, at The Pita Corner er byens bedste pitasted, og ikke mindst det friskbagte brød og lammet får ros.

Byens bedste pitabiks
“Byens absolut bedste pitabiks. Supergennemført koncept med brødet, der bliver lavet på stedet, og hvor er det lækkert med alle de hjemmelavede ting […] Pita med lam medium stegt og chili kan varmt anbefales,” skriver brugeren Martin Dean på Facebook.

Brugeren Lina Asmussen er helt på linje:

“Wow! De bedste pita jeg nogensinde har smagt: Dampende nybagt pitabrød direkte fra ovn, friskstegt lam, hjemmesyltede rødløg, urtedressing mm. Og de ovnstegte kartofler med urte-hvidløgsmayonnaise – uha, jeg er allerede afhængig,” skriver Lina Asmussen på Facebook.

Smil og høflighed
Udover maden får den nye takeaway også ros for betjeningen, selvom der til tider kan være køer til langt ud på gaden.

“Det, der giver den sidste stjerne, er det overskud, smil og høflighed, man bliver mødt med. Det er simpelthen noget af det, andre folk i jeres branche ikke har forstået! Det smitter af, og nu får I disse ord med på vejen. 1000 tak for jeres måde at være på,” skriver brugeren Tommy Fishman på Facebook.

Vil du også forbi og smage på varerne? The Pita Corner har åbent mandag-torsdag kl. 11-22, fredag og lørdag kl. 11-01 og søndag kl. 13-22.