Restaurant Pihlkjær i Mejlgade er nomineret til pris som Årets Fisk- og Skaldyrsrestaurant.
Det er fisk og skaldyr, der er specialet hos Restaurant Pihlkjær i Mejlgade – og nu er restauranten blevet nomineret for sit arbejde med havets guld.
Pihlkjær er nemlig blandt de endelige finalister i Den Danske Spiseguides nominering af Årets Fisk- og Skaldyrsrestaurant.
Guiden er siden 1978 blevet udgivet årligt med information om den danske gastronomiske verden, men har siden 1992 også haft kåringer inden for diverse kategorier.
Skiftende menu
Hos Pihlkjær kan du vælge mellem skiftende menuer, der tager afsæt i høsten fra morgenens fiskeauktion. For 290 kroner får du to retter, mens tre retter koster bare 325 kroner.
Manden bag restauranten er Henrik Pihlkjær, der er tidligere ejer af Havnens Fiskehus i Aarhus.
I alt fire restauranter er slutnomineret til prisen som Årets Fisk- og Skaldyrsrestaurant. Vinderen af både den og en række andre priser kåres den 29. oktober til Den Danske Spiseguides gallaaften på Hotel Frederiksminde i Præstø, Nordsjælland.
Du kan se alle slutnomineringerne til Den Danske Spiseguides priser her.