Foto: Pho C&P

Nyt spisested byder på vietnamesisk gademad

GADEMAD Det nye spisested Pho C&P bringer vietnamesisk gademad til Aarhus.

I Vietnam er gadekøkkenet er en vigtig del af kulturen, og mange måltider spises i madboder ved sidegaderne. Nu kan du også smage den lækre gademad i Aarhus. Spisestedet Pho C&P er åbnet på Sønder Alle med en række retter fra det vietnamesiske gadekøkken, og målet er at give gæsterne den samme varme og glæde, som kan opleves i Vietnam.

“Vi sigter efter at bringe friske, sunde og balancerede retter til byen, som samtidig er farverige og indbydende. Konceptet er bygget på vietnamesisk streetfood, men med råvarer af meget høj kvalitet. Samtidig vil vi forsøge at holde priserne på et niveau, hvor alle kan være med,” siger kok og ejer Phuong Nguyen.

Som navnet antyder, har byens nye gadekøkkken fokus på Pho, som er en vietnamesisk suppe med risnudler og oksekød med et twist af kanel, stjerneanis og sort kardemomme. Men på menuen er også en såkaldt bun lavet af risnudler serveret med kød eller tofu, friske urter, grøntsager og sauce samt friske sommerruller med ribbensteg, tofu eller stegt oksekød.

Varm velkomst
Siden åbningen har aarhusianerne taget godt mod Pho C&P, og ejeren er glad for den positive modtagelse.

“Helt fra starten kom mange vietnamesiske og asiatiske gæster, men allerede efter et par uger dukkede flere og flere danskere også op. Vores feedback fra kunderne er meget positive, og vi har modtaget mange fine anmeldelser fra vores gæster på Tripadvisor, Google, Yelp og Facebook. Det varmer, at byen har taget så pænt imod vores koncept,” siger Phuong Nguyen.

Priserne på Pho C&P spænder mellem 45 og 79 kroner for en hovedret.