Foto: Pixabay.

Så’ der pasta: Ny pastabiks er åbnet i Nørregade

Den nye pastarestaurant og -takeaway Pasta Diem er åbnet i Nørregade med autentiske og velsmagende pastaretter til overkommelige priser.

Aarhus er blevet et takeaway-sted rigere, for nu kan du få lækre, italienske pastaretter to-go eller to-stay i Nørregade 53.

Pasta Diem kalder sig selv Danmarks første italienske street food-pasta. Her kan du sammensætte din egen pastaret fra 55 kroner og selv vælge, hvilken type pasta og sovs du kunne tænke dig. Stedet emmer med andre ord af italiensk pasta-knowhow med et stort udvalg, der blandt andet byder på tagliatelle, garganelli, tortelloni og forskellig slags ravioli.

Din pastasovs behøver heller ikke bare være den sædvanlige bolognese (selvom du også kan få den her!), men kan bestå af pesto genovese, tomat med basilikum, den stærke arrabbiata, amatriciana med italiensk bacon eller en italiensk ostesauce. Vil du spendere lidt mere på din pastaret, kan du få blandt andet få skaldyrssovs og vildsvinssovs.

Pasta Diem er desuden at finde på takeaway-portalen Wolt, og du kan læse mere om det nye pastasted her.

Vidste du, at

vi danskere plejede at bage brød med surdej for at spare på gærret? Vi brugte gær til at brygge øl, og da der ofte var mangel på rent drikkevand, var det helt essentielt. Derfor begyndte vi på den svære kunst at bruge surdej til at bage brød.