Foto: Paradis Is

Paradis byder på gratis is til alle

Er du til gratis is? Så skal du kigge forbi Paradis den 4. marts.

Traditionen tro byder Paradis-butikkerne i Aarhus på to kugler gratis is, når dørene bliver slået op til den nye is-sæson lørdag den 4. marts. Gæsterne kan frit og kvit at vælge mellem de mange friskrørte is-favoritter, når smagsprøverne deles ud klokken 11-14.

Begivenheden er blevet så populær, at der sidste år blev delt hele 8 tons is gratis ud til alle glade is-gæster på åbningsdagen i 2016. Direktør Anders Wall frem til sætte ny rekord i år.

”Vi ser hvert år frem til at servere gratis is for alle is-entusiaster, og mange er efterhånden begyndt at se åbningen af Paradis som bebuder for forårets ankomst. Vi er derfor godt forberedte på at producere endnu mere friskrørt is i år, så alle kan få en velsmagende start på foråret. Det bliver én stor festdag, og vi glæder os meget til at fejre den sammen med familier, børn og voksne i alle aldre,” siger Anders Wall.

Butikkernes mælkebaseret is er lavet af økologisk mælk og fløde fra Thise Mejeri og økologisk sukker. Et nyt tiltag er introduktion af flere limited edition is-varianter med blandt andet Earl Grey og marcipanbrød.