Paradis byder på gratis is

BUTIK Isbutikkerne Paradis i Aarhus giver gratis is til alle lørdag den 27. februar. Ses vi?

Af Kathrine Nørgaard Hansen

Isbutikken Paradis skyder foråret i gang og indleder issæsonen med at byde trofaste kunder på to kugler gratis is lørdag den 27. februar. Det sker, når butikkerne på M.P. Bruunsgade 52 og Nørregade 40 i Aarhus igen slår dørene op og byder velkommen til endnu en issæson.

”Hvert år slutter flere og flere danskere sig til traditionen, som er blevet en måde at fejre det forestående forår for familier, børn og voksne i alle aldre. Vi glæder os til at fejre dagen med de besøgende,” siger direktør i Paradis Martin Andersen i en pressemeddelelse.

Læs også: 5 awesome iscaféer i Aarhus

Frisklavet is og udvalgte råvarer
Tidligt lørdag morgen den 27. februar starter isproduktionen, hvor isen bliver rørt på frisk gårdmælk tilsat friske frugter og udvalgte råvarer fra hele verden som for eksempel lakrids fra Italien, vanilje fra Madagaskar og pistacie fra Bronte. Direktøren forventer rift om de frisklavede is på åbningsdagen.

”Flere og flere danskere har de seneste år øget deres forventning til velsmagende, friske råvarer, god smag og høj kvalitet, også når de spiser is. Det er netop ud fra de grundprincipper, vi producerer is hos Paradis, så vi glæder os til at give en gratis smagsprøve til de besøgende i Aarhus den sidste lørdag i februar,” siger Martin Andersen.

Hvis du vil sætte tænderne i gratis is fra Paradis i Aarhus, sker det lørdag den 27. februar fra kl. 10 til 14.

Læs også: 5 kanongode kagesteder i Aarhus