Foto: Risskov Ost

Tillykke: Aarhusiansk ostebutik vinder pris

Lille ostebutik får suveræn førsteplads i brugerafstemning.

Aarhusianerne er vilde med ost. I hvert fald hvis man skal tro resultatet af Lokalavisen Aarhus Nords store brugerafstemning. Med hele 513 stemmer vinder Risskov Ost prisen som Årets Forretning 2016 i Aarhus Nord.

“Det er helt fantastisk. Det føles som en stor anerkendelse af det hårde arbejde, vi har lagt i butikken, så vi er glade og stolte,” siger ejer Mark Abildskov til Lokalavisen Aarhus Nord.

Onlinebutik på vej
Ostebutikken, der åbnede for to år siden vinder over sidste års førsteplads Ostejyden samt Vejlby Apotek. Sejren skyldes ifølge butikken selv, at smag, kvalitet og særlige produkter er i fokus. For eksempel kan du lige nu få is lavet på gedemælk i butikken.

Ud over oste langes der specialøl og tapasanretninger over disken, og fremover er det ikke kun Aarhus Nord, der får glæde af de små treats.

“Jeg er ved at starte en webshop, hvor vi sender varer ud til kunden i kølekasser. Det er jeg nok den første ostehandler, der begiver mig ud i, så det er spændende,” siger Mark Abildskov.

Lokalavisen Aarhus Nords afstemning har løbet over ugerne 35-38, og læserne har kunnet give deres stemme på Facebook, på brev og på avisens hjemmeside.