Foto: Restaurant Ombord

Store åbningsrabatter på ny restaurant

Nystartet restaurant på Frederiksbjerg giver 50 procents rabat den første tid.

Caféen Rar Bar på Jægergårdsgade 71 lukkede før nytår, og nu kommer der nye boller på suppen i lokalerne. Den 10. januar åbner Rar Bars ejere Kristian Sørensen og Allan Thallaug en ny restaurant ved navn Ombord, hvor konceptet er at skabe god mad uden at ruinere gæsterne.

For at komme godt fra land lokker restauranten med opstartsrabat på alt mad den første måned efter åbningen. Fra den 10. januar til den 22. januar er der 50 procents rabat på maden, og fra den 23. januar til den 9. februar er der 25 procents rabat på maden.

Klassikere med et tvist
De to restauratører står også bag restauranterne MellemRum på Fredens Torv og Komfur på Guldsmedgade. Menuen står på klassikere med et twist.

“På Ombord står vi for den gode mad – den slags der ikke kræver en doktorgrad i gastronomi, men bare almindelig appetit på livet. Vi serverer klassikere med lige præcis dét twist, der skal til for at overraske uden at chokere. Menuen er overskuelig og sammensat af kokke, der har både hænder og hoveder skruet rigtigt på,” siger duoen i en pressemeddelelse.

Masser af blod på tanden
De to restauratører ser frem til at komme i gang med deres tredje spisested i Aarhus:

”Vi har så mange gode idéer og masser af blod på tanden, så det er oplagt for os at give os i kast med endnu et restaurantprojekt. Vi glæder os meget til at komme i gang med Restaurant Ombord,” siger Allan Thallaug.

“Da det viste sig, at det kunne lade sig gøre, var der ingen tvivl om, at vi skulle have stedet opdateret. Aarhus har taget godt imod os og de restauranter, vi hidtil har skabt,” tilføjer Kristian Sørensen.