Foto: Olufs.

Vild nyhed: Olufs kickstarter foråret med ny is-burger

Lørdag den 23. og søndag den 24. marts åbner isbutikken Olufs i Graven i nyrenoverede lokaler, og her får du to for éns pris på alt – også butikkens nye is-burger med vaffel.

Det er efterhånden ved at være issæson, og det kan mærkes hos Olufs i Graven 16, som på lørdag den 23. og søndag den 24. marts byder inden for i butikkens nyrenoverede lokaler. I anledning af åbningen giver de to for éns pris på alt fra ispinde til bubble waffles.

Det gode åbningstilbud gælder også isbutikkens nyhed, som bedst kan beskrives som en vaffel-is-burger.

“Hen over vinteren har vi udviklet en form for vaffelburger, hvor vaflen bliver lavet frisk i butikken. Vaflen bliver skåret op som en burgerbolle, og indeni kommer vores egen hjemmelavede is-bøf. Vaflen bliver smurt med fx chokolade eller karamel, udenpå kommer vores hjemmelavede frosting, og til sidst bliver den rullet i en crunch”, forklarer medejer Alexander Baden.

Hjemmelavet is og shakes
De nye vaffelburgere kan du få i versionerne Herman, Maren og Olufs. Herman består af vaffel, Olufs egen hjemmelavede chokoladeis, flydende chokolade, frosting og Oreo-knas. Er du mere til en sommerlig version, kan du prøve Maren, som består af Olufs hjemmelavede jordbæris, chokoladesovs, frosting og frysetørrede jordbær. Begge vafler kan du vælge som et sæt, hvor du til vaflerne får henholdsvis en chokolademilkshake lavet med chokoladeis og en jordbærshake.

Er du til det mere traditionelle, kan du få en Olufs med vaniljeis, flydende chokolade, biscuit spread og hakkede hasselnødder. De nye vaffelburgere får du for 45 kroner, og med en milkshake koster de 85 kroner.

Du kan læse mere om Olufs her.

Oktober 2020

Optællingen er i gang

Tilmeld vores nyhedsbrev