Oles Gård

Salat og æbletærte: Oles Gård i Studsgade får nyt menukort

Oles Gård på Studsgade 20 får nyt menukort og inviterer til tasting-menu på lørdag den 15. september, hvor du kan smage de nye retter.

Er du også vild med pizzaerne fra Oles Gård, der har sprøde bunde og smagfuldt fyld? Så er der gode nyheder her. Oles Gård på Studsgade 20 står nemlig klar med en ny menu, som du kan få lov til at smage på lørdag den 15. september til tasting-menu.

På det nye menukort er der en salat, som lige nu består af kål og boghvede. Alle de friske råvarer kommer fra Oles Gård i Hammel, og salaten vil altid være sæsonbetinget. Dertil vil Oles Gård byde på flere snacks, og til den søde tand kan du få en omvendt æbletærte med dejen øverst, som bliver friskbagt på bestilling. Arrangementet på lørdag den 15. september koster 250 kroner inklusiv drikkevarer, kaffe og dessert.

”Vores nye menu peger lidt mere på Oles Gård som restaurant, da menukortet er udvidet. Du kan få lækker mad, selvom du måske ikke har lyst til pizza,” fortæller Mads Schriver, som er kok på Oles Gård.

Pizza og bobler ad libitum
Det er ikke kun menuen, som har ændret sig på Oles Gård. Hver onsdag kan du normalt få pizza ad libitum med bobler til. Konceptet har Oles Gård nu udviklet på, og du kan hver onsdag få både bobler og pizza ad libitum for 200 kroner. Det foregår over to seatings, og du kan enten komme fra klokken 17 til 18.30 eller fra 18.30 til 20.

Hos Oles Gård bliver der kælet for maden, og alle pizzaer bliver rullet med hånden. Du kan læse mere og blive fristet af lækre billeder her.