Foto: Pixabay.

Prost! Her er årets oktoberfester i Aarhus

Kalenderen siger oktober, og det betyder oktoberfest! Vi giver dig her et overblik over, hvor i Aarhus du kan feste på tysk manér. 

Ein groβes Bier, bitte!

Er du også fan af den tyske folkefest i oktober, hvor du ifører dig det ikoniske outfit og drikker fadøl af liter-store krus – men kan du ikke helt finde ud af, hvor du skal finde festen i Aarhus?

Bare rolig – vi hjælper dig. Der er flere barer i Aarhus, der spiller op til oktoberfest, og vi bringer her et udvalg af festerne.

Fra studentercafé til bådcafé
Er du universitetsstuderende vil en oplagt mulighed være at besøge Studenterhuset Aarhus på Nordre Ringgade 3, der inviterer til Oktoberfest lørdag den 7. oktober fra klokken 20. Her koster det 30 kroner at komme ind, hvis du er medlem af Studenterhuset og 50 kroner, hvis du ikke er – og du får et et-liters krus med i prisen uanset hvad.

Bor du ved Ceres Byen, er det nærliggende at slå et smut forbi Cerescaféen ved VIA University College i Ceresbyen 24. De står klar med kolde øl fra klokken 14 til 22 fredag den 13. oktober, og det koster ikke noget at komme ind.

Hører studiebøgerne fortiden til, kan du i stedet kigge fordi Bådcaféen på Marselisborg Havnevej 54. Her inviteres der nemlig til oktoberfest på molen fra klokken 16 både fredag den 13. og lørdag den 14. oktober – ikke dårligt!

Sidst, men ikke mindst
Selvfølgelig kommer vi ikke udenom Heidi’s Bier Bar i Klostergade 34, når vi snakker Oktoberfest.

Baren holder et brag af en oktoberfest, der strækker sig over både fredag den 6. og lørdag den 7. oktober – altså som en mini oktober-festival! Det koster 249 kroner plus gebyr at sikre sig en billet, men du kan også flotte dig med en VIP-billet til  349 kroner, der inkluderer en times gratis fadøl.

God fornøjelse!

Har vi misset en oktoberfest i Aarhus? Så tip endelig Smag Aarhus’ skribent Amalie Maindal Nielsen på an@smagaarhus.dk 🙂