Pixabay

Ein groβes Bier: Så er der oktoberfest i Aarhus

Efteråret nærmer sig, og det betyder oktoberfest. Her får du to bud på, hvor du skal byde efteråret velkommen med en svingom på ægte, tysk manér.

Er du vild med øl, der kommer i liter-glas og det ikonisk outfit med fletninger, hvis du er pige, og et par seler, hvis du er dreng? Så skal du med til oktoberfest! Vi har udvalgt to oktober-fester, du kan deltage i i Aarhus.

Heidi’s Bier Bar på Klostergade er selvfølgelig klar med et brag af en fest hele weekenden den 5. til 7. oktober, hvor dørene åbner klokken 18 hver aften. En standard billet til fredag eller lørdag koster 399 kroner, og den giver dig garderobe, en stor oktoberfest-menu, og alt det øl, som du kan drikke indtil klokken 21. Du kan også flotte dig med en All In billet til 649 kroner, som også giver garderobe og en stor oktoberfest-menu, men her får du fri fadøl indtil midnat på et stort udvalg af øl. Der vil være livemusik på scenen, og en ægte typoler-DJ til at sætte gang i festen.

Heidier og lederhosen
Har dien dansetrin brug for lidt mere plads til at udfolde sig, så kan du komme til oktoberfest i Vibyhallen den 26. oktober fra klokken 17, hvor dørene åbner. Hele hallen er pyntet op, og i baren bliver du betjent af Heidier og mænd i lederhosen. Prisen inklusiv mad er 350 kroner. Så det er bare på med udklædningstøjet og kridt danseskoene til toporkesteret, som vil sætte gang i stemningen hele aftenen!

Rigtig god fornøjelse!