Foto: Misto

Øv: Kendt isbar på Frederiksbjerg lukker

ISBAR Populær isbar på Frederiksbjerg lukker, fordi indehaverne er på vej mod nye eventyr.

Den kendte isbar Misto på M.P. Bruunsgade har lukket dørene for sidste gang. Det populære sted, der så sent som i november var nomineret til en fornem pris som Årets Bedste Søde Tand 2015 på webportalen AOA, har gennem tre et halvt år været et fast tilholdssted for islystne aarhusianere, men før nytår var det slut.

”Nye eventyr venter og ikke mindst for os. Vi har valgt at lukke Misto sammen med år 2015. Det er med et let vemodigt hjerte, men allermest med lysten til nye eventyr, at vi skriver denne update. Vi har lagt kærlighed og passion i alt, hvad vi har lavet, og jeres opbakning til vores drøm har betydet meget for os,” skriver indehaverne på Facebook.

Tak til kunderne
Det fremgår ikke, hvad fremtidsplanerne konkret står på, men af kommentartråden på indlægget er det tydeligt, at kunderne på Frederiksbjerg kommer til at savne Mistos is, shakes og smoothies. Og kunderne får da også en stor tak med på vejen.

”Kære dejlige kunder, høj som lav, lille som stor, tusind tusind tak for al jeres støtte, alle jeres smil og kram og i dag for jeres tårer sammen med os. Og tak til alle vores dejlige medarbejdere, som vi kommer til at savne helt vildt, vi kunne ikke have gjort det uden jer,” skriver indehaverne.