Foto: Pixabay.

Østrigsk pop up-restaurant åbner i Aarhus til marts

Smedien i Aarhus får besøg af en ny østrigsk pop up-restaurant til marts.

Kom du ikke afsted på skiferie i år, eller havde du en så god tur, at den er værd at mindes, så er der godt nyt. En østrigsk pop up-restaurant åbner nemlig i Smedien i Centralværkstedet på Værkmestergade 7 fra den 8. til den 10. marts. Det skriver Århus Stiftstidende.

Køkkenchef på Centralværkstedet og Smedien Milos Nikolic og konditor Wojciech Kubica står bag den nye østrigske restaurant, som får et moderne twist.

”Jeg vil disse tre aftener lege lidt med traditionerne, hvor vi sammensætter velkendte retter på en ny og moderne måde, men med stor respekt for det østrigske touch hele vejen igennem,” siger Milos Nikolic til Århus Stiftstidende.

Østrigske specialiteter
Hos pop up-restauranten kan du bestille flere østrigske specialiteter, blandt andet sauerkraut, quiche med torsk, zweibel braten og kummel braten, og til maden kan du bestille udvalgte østrigske vine.

”Menuen er sammensat ud fra ægte østrigsk håndværk, da jeg arbejdede i Wien. For mange er østrigsk mad lig med tung og gammeldags mad,” siger Milos Nikolic TIL Århus Stiftstidende.