Foto: TidensFarver

Ølforretning fejrer 5-års fødselsdag

En af Aarhus’ største ølhandlere fejrer 5-års fødselsdag med et brag af en fødselsdagsfest og gode tider.

Ligger en af byens bedste forhandlere af specialøl virkelig i en farvehandel? Svaret er ja! For TidensFarvers ølafdeling er mindst lige så imponerende som resten af butikken. På lørdag, den

27. oktober, fejrer man så 5-års fødselsdag i ølafdelingen. Det fejrer man med et brag af en fest og ekstra gode tilbud.

Læs også: Vinforhandler åbner pop-up i Bruuns Galleri

Man har blandt andet fået lavet sin helt egen øl i samarbejde med Gamma Brewing Company, som er et af landets allerbedste bryggerier. Den er der gratis udskænkning på fra klokken 11, og indtil de første 150 øl er delt ud, og igen med 150 udskænkninger fra klokken 17.

Der vil også være gratis udskænkning fra Århus Bryghus med både pilsner og julebryg fra klokken 11, og så længe lager haves.

Da farvehandlen har 26-års fødselsdag, vil der også være smagsprøver på udvalgte vine og spiritus fra deres støt voksende sortiment!

Som om det ikke er nok, vil der være en pølsevogn med pølser og flæskestegssandwich fra klokken 11 med gratis servering. Alt sammen så længe lager haves.

I dagens anledning har butikken fundet en lang række øl frem i begrænsede mængder, som ikke vanligt findes i handlen. Derudover vil der blive sat ekstra specielle øl på hanerne i Cafe Albert, som ligger lige ved siden af butikken. Der er et telt på parkeringspladsen, så når cafeen er fyldt, vil vi have rigeligt med ekstra plads!

Butikken, der har til huse i farvehandleren TidensFarver på Møllevangs Allé 151, er stille og roligt vokset igennem årene. Fra 75 forskellige øl på åbningsdagen til i dag over 500 forskellige med et hurtigt skiftende sortiment, så der altid er nyheder på hylden, hvilket gør det til byens største udvalg. Derudover er der også et solidt udvalg i de to andre TidensFarver-butikker på Trøjborg og i Risskov.

Mad i Risskov

Se alle