Økologisk sandwichcykel triller ud i Aarhus

Økologisk sandwichcykel triller ud i Aarhus

af -
SandwichCyklens hjemmebagte brød er en dej på økologisk hvedemel og ølandshvede. Foto: SandwichCyklen.

En streetfood-cykel med økologiske sandwiches rammer byen til maj. 

Når du i de kommende måneder skal udforske Aarhus, kan du snuppe en økologisk sandwich med på din vej. Fra maj og frem til det tidlige efterår triller den mobile streetfood-bod SandwichCyklen nemlig rundt i byen.

“Jeg synes, det er fedt at kunne komme rundt i hele Aarhus. Det føles rigtigt at lave streetfood på den ægte måde, hvor jeg kommer ud og møder mennesker, hvor de nu er,” siger Philip Hougesen.

Han er uddannet cand.mag. i nordisk sprog og litteratur, men har nu valgt at bruge sin tid på at kræse for den økologiske streetfood-sandwich.

Alt er hjemmelavet
Hos SandwichCyklen vil du kunne vælge mellem to forskellige sandwiches: DelleWich og OkseWich. Den ene er med en saftig svinefrikadelle, den anden med sous-vide tilberedt oksespidsbryst, begge til en pris på lidt under 50 kroner.

Kødet bliver leveret af Johannesminde Økologiske Gårdbutik i Skanderborg, tilbehøret tæller blandt andet hjemmesyltede agurker og pickles, og så hedder kerneværdierne økologi, håndværk og kærlighed.

“Jeg vil gerne prøve at gøre sandwichen mere lækker, sexet og opdateret. Alt er hjemmelavet, råvarerne er så vidt muligt økologiske, og så er det mit eget lille projekt, som jeg har en masse kærlighed til, jeg gerne vil give videre,” siger Philip Hougesen.

Økologisk saft og bærtrifli
Med tiden håber Philip Hougesen at kunne udvide sortimentet med en vegetarsandwich, ligesom SandwichCyklen gerne skal byde på både drikkevarer og lidt dessert.

“Der skal være en god økologisk saft i forskellige varianter og så en lille sød ting. For eksempel en trifli med de bær eller frugter, der nu er i sæson,” siger Philip Hougesen.

På SandwichCyklens hjemmeside, facebookside og Instagram-profil vil du fra maj måned kunne holde øje med, hvor i byen Sandwichcyklen befinder sig.

Louise Højmark
Redaktør. Uddannet cand.public. i analytisk journalistik. Svært begejstret for kaffe med mælk, gode morgenmadsplatter og langt de fleste kager.