Foto: Pixabay Images

Aarhusiansk butik leverer øko-grønt til døren

Den aarhusiansk butik Øko-lageret vil levere friske fødevarer direkte til døren.

Aarhus er hot-hot for butikker, der vil fylde aarhusianernes køleskabe direkte fra lastbilen. Senest har onlinesupermarkedet Nemlig.com for nylig åbnet for dørlevering i Aarhus, og nu melder den aarhusianske butik Øko-lageret sig også i kampen om de østjyske kunder.

“Det er med stor glæde, at vi kan lancere vores webshop for private. Vi har stadig alt inden for økologisk frugt og grønt, gerne fra lokale avlere, og kan derudover tilbyde et stort sortiment i økologiske tørvarer, som most, kerner, bønner og meget mere,” siger ejer Jens Gravesen.

Nemt at bestille
I den nye webshop kan du fra dag til dag bestille alt fra økologiske kål og kartofler til urter og rodfrugter og få det leveret direkte til døren fra tirsdag til fredag. I starten vil Øko-lageret levere i Midtbyen, Åbyhøj, Tilst, Brabrand og Aarhus V, men butikken håber at udvide leveringsområderne med tiden.

Øko-lageret har siden 2013 leveret øko-grønt til en række af byens restauranter og har ligeledes haft salg til private fra lageret i Midtbyen. Det nye tilbud om dør-levering skal sikre,  at aarhusianerne fortsat har nem adgang til de grønne godter, efter at butikken flyttede sit lager til Tilst sidste år.

Dørlevering fra Øko-lageret koster 50 kroner, og der skal bestilles varer for minimum 250 kroner. Se mere her.