Foto: Timm Vladimirs Køkken

ANNONCE: Timm Vladimirs Køkken er kommet godt fra start i Aarhus og er nu klar med en lækker nytårsmenu.

Den kendte vært Timm Vladimir fra Den Store Bagedyst på DR har efterhånden været fast inventar på havnen i Aarhus i over et år med sin madskole Timm Vladimirs Køkken. I et nyt interview med Smag Aarhus fortæller han nu, at aarhusianerne har taget godt mod konceptet.

”Det går rigtig godt herovre, og vi oplever, at de folk og virksomheder, der kommer forbi madskolen, får en fantastisk og mindeværdig aften i godt selskab. Konceptet fungerer lige så godt i Aarhus som i Valby, hvor madskolen også holder til, og det er vi rigtigt glade for,” siger Timm Vladimir.

”Målet er at give folk inspiration til madlavningen derhjemme. Folk kommer ned til os og lærer nogle nye ting, og de skal skal have glæden ved at lave mad tilbage,” tilføjer DR-værten.

Nytårsmenu på aarhusiansk
I forlængelse af den store succes med madskolen har Timm Vladimirs Køkken netop lanceret en nytårsmenu i Aarhus.

Menuen består af fire retter, som du får for 345 kroner ved køb af minimum to kuverter. Timm Vladimirs Køkken har sørget for at klare det grove arbejde, så du blot skal tilberede det sidste, anrette og hygge med gæsterne.

”Jeg har lavet nytårsmenuen med udgangspunkt i, hvad jeg selv ville spise til nytårsaften. Vi har lavet nytårsmenuen tre-fire år i træk, så vi har en klar idé om, hvad folk gerne vil spise nytårsaften,” fortæller Timm Vladimir.

Fire retter med appetizer
Menuen starter med en appetizer bestående af en Cheeky Negroni lavet på gin, aperol og Timm Vladimirs Køkkens egen hjemmelavede vermouth. Til det er der sprøde chips serveret med Timm Vladimirs egen version af den klassiske Holiday-dip.

Til forret kan du glæde dig til en cremet og fyldig muslingebisque med letsaltet nytårstorsk, fintsnittet glaskål og grøn olie. Hovedretten består af en klassisk oksemørbrad tilberedt i en Sous Vide serveret med grov kartoffelmos med sprødt urteknas, bøgehatte syltet i Timm Vladimirs Køkkens hjemmebryggede øl, gulerødder og en kraftig kalveglace.

Til sidst er der lidt sødt til ganen i form af en fyldig og tung chokoladekage med ”Nutella-ganache” toppet med knas af krystalliseret hvid chokolade og aromatisk appelsinolie.

Sigter endnu højere næste år
Hos Timm Vladimirs Køkken er der ingen planer om at sætte farten ned i det nye år, og den gastronomiske kursusvirksomhed sigter endnu højere i det nye år.

”Vi vil gerne rundt i landet, så ved hjælp af en mobil event-afdeling kan vi komme ud til kunder, der måske ikke har tid eller penge til at besøge os i Aarhus. Derudover vil vi også gerne i endnu højere grad være et konferencested for firmaer, der kan holde møder i vores lokaler og måske slutte af med et madkursus,” slutter Timm Vladimir.

Bestil den fire-retters nytårsmenu her, hvor du også kan se Timm Vladimir guide dig igennem tilberedningen og anretningen af alle retterne i små videoer.