Brødrene Koch lokker med lækker nytårsmenu

Brødrene Koch er klar med nytårsmenuen 2018. 

Vil du slippe for at bruge mange timer i køkkenet nytårsaftensdag? Så findes der heldigvis en både let og lækker løsning. Igen i år kan du nemlig købe din nytårsmenu hos Brødrene Koch, som kun kræver ganske få minutter i dit eget køkken.

Nytårsmenuen koster 600 kroner per kuvert, og du skal bare hente maden på Sindalsvej 7 mellem klokken 9 og 14 nytårsaftensdag.

Menuen består af 5 retter og sødt til kaffen, og der vil til hver ret følge foto og beskrivelse med, så du nemt og hurtigt kan anrette maden til dine nytårsgæster.

Køb Brødrene Kochs nytårsmenu her.

Ristet kammusling, dansk kalvemørbrad og karamel

Menuen byder på fem slags snacks – blandt andet lune rosmarin-flæskesvær, røgede mandler, spanske oliven og krydderpølser – som du og dine gæster for eksempel kan nyde til en velkomstdrink.

Herefter er det tid til den første forret, der består af ristet kammusling med blandt andet laks, æbler, estragon, vagtelæg, karse og hummersirup. Når I er klar til den næste forret, så kan I smage gris med blomkål, vanilje, pikant asiatisk sauce, brunet smør, granatæbler og nødder.

Til hovedret er der dansk kalvemørbrad med blandt andet cremede svampe, rødbeder, kartofler og trøffelsauce – og når der igen er plads i maven, rundes aftenen af med marengs med karamel, vanilje, ananas, mørk rom og profiterolles.

Når nytårsklokkerne har slået, og det er tid til kaffe ud på de sene nattetimer, så følger der også sødt med til kaffen.

Køb Brødrene Kochs nytårsmenu her.

Vidste du, at du lige nu kan vinde 6-retters nytårsmenu til 6 personer.
Præmien repræsenterer en værdi af 3.600 kroner. Deltag i konkurrencen her.