Foto: Musikhuset

Curtis Stigers hylder verdens største crooner

SPONSORERET: Curtis Stigers og DR Big Band tager dig med ind i Frank Sinatras storslåede sangskat i Musikhuset Aarhus’ Store Sal torsdag den 4. januar klokken 20.

Trænger du til Las Vegas stemning og evergreens på stribe? For fjerde år i træk kan du opleve den amerikanske jazzsanger og saxofonist Curtis Stigers, når han sammen med DR Big Band binder butterflyen og lader champagnepropperne springe for at gøre Frank Sinatra kunsten efter i en festlig nytårskoncert i Musikhuset Aarhus.

Det er efterhånden blevet en tradition at Curtis Stigers synger det nye år ind med det aarhusianske publikum i Store Sal i Musikhuset Aarhus. Du kan glæde dig til at blive ført tilbage til 50’erne og 60’ernes The Sands Hotel and Casino i Las Vegas, hvor Frank Sinatra opførte nogle af sine bedste evergreens.

Curtis Stigers er en af tidens største jazzsangere. Han formår at forny jazzens udtryk men mestrer også klassikerne of crooner-repertoiret til perfektion. Stigers leverer en forrygende jazz-oplevelse hver gang, når han med sin stemme og stilsikre fraseringer tager publikum med på strejftog ud i genrene jazz, pop og rock.

Koncerten løber af stablen torsdag den 4. januar klokken 20. Prisen for en billet er 320-450 kroner.

KONKURRENCE: Vind 2×2 billetter til nytårskoncerten
Har du lyst til at være med til dette brag af en nytårskoncert? På Smag Aarhus udlodder vi lige nu 2×2 billetter til koncerten med Curtis Stigers og DR Big Band. Du deltager i konkurrencen ved at sende svaret på nedenstående spørgsmål til ip@smagmedier.dk inden fredag den 15. december.

Hvilke to numre fra 50´erne og 60´erne kan man forvente at Curtis Stigers synger til koncerten?

Et lille tip – svaret kan findes ved at besøge dette link, hvor du også kan købe billetter.