Foto: Emma Emma

Nyt twist på risalamande hos caféen Emma Emma

Perlebyg, ristede mandler og appelsinchokolade giver en lækker ny version af den klassiske risalamande.

Så er der godt nyt til alle risalamande-elskere i Aarhus! Hos caféen Emma Emma på Gammel Munkegade 5 har de nemlig lavet en nyfortolkning af den klassiske dessert, der oftest forbindes med julens dejlige stunder.

Ejeren af caféen, Emma Hamann, har selv en stor kærlighed til den klassiske risalamande men synes samtidig, at den ofte kan blive en smattet oplevelse at spise – og det har været udgangspunktet for nyfortolkningen.

I den nye version er de almindelige ris derfor skiftet ud med perlebyg, og det er med til at give grøden mere bid og en interessant tekstur – men det er langt fra det eneste twist, som desserten har fået.

Læs også: Juleshake med brunkage hos The Burger Concept

Ristede mandler og appelsinchokolade

“Grøden bliver vendt med ristede mandler, da det giver ekstra smag og en dejlig knasende konsistens,” lyder det fra ejeren Emma Hamann, i en pressemeddelelse.

Derudover er der tilføjet flødeskum og stykker af orange appelsinchokolade på toppen. Sidst men ikke mindst er den traditionelle kirsebærsovs skiftet ud med appelsinsauce, som giver en syrlig kontrast til den søde dessert.

Du kan få den lækre dessert for 95 kroner – og det er altså en voksen portion! Desserten er på menuen indtil den 30. december.