Ghrelin_RAISFOTO

Mums: Ghrelin på Aarhus Ø er klar med ny menu

Ghrelin på Bernhardt Jensens Boulevard 125 er klar med ny menu.

Hvis dådyr og kammusling lyder som noget for dig, så skal du helt sikkert kigge forbi Ghrelin på Aarhus Ø – de er nemlig to af nyhederne på menukortet.

Du kan vælge mellem tre slags menuer. Der er Appetit Menu til 650 kroner, som indeholder salte snacks til at starte med. Herefter får du marmoreret kammusling med grønkål og røget rogn til forret. Hovedretten lyder på kalvemørbrad med fyldte løg og sprøde brisler. Til at slutte af med får du profiteroles med pistacie, vanilje og lun chokolade.

Er du ekstra sulten så prøv en Plus Appetit menu. Den står til 800 kroner og indeholder det samme som Appetit menu, men med to tilføjelser. Du får dådyr med jordskokker og ristede mandler samt en rødtunge rullet med safran-souffle og græskar ekstra.

Trøffel og jomfruhummer tatar
Kan du spise den helt store omgang, så bestil en Grand Appetit menu. Du starter med snacks i tre serveringer, som blandt andet står på puffet rug med bagt kartoffel, glaskål med rygeost og jomfruhummer tatar, friteret østers og undhane ragout.

Derudover står menuen på det samme som Plus Appetit menuen, dog med havkat med brunet selleri og trøffel samt ost med stegt malt og flamberet brombær. Du får også kaffe og sødt til menuen, og den koster 1200 kroner.

Det er muligt at tilkøbe en vinmenu eller en saftmenu til alle tre menuer. Du kan læse mere om Ghrelin her.