Foto: Mikkel Østergaard.

Madspildsbutik åbner på Vesterbro Torv

Snart kan du købe billig overskudsmad i en ny butik i Aarhus, som vil bekæmpe madspild.

Vesterbro Torv bliver snart et supermarked rigere: Wefood åbner nemlig på Vesterbro Torv 1A, og her kan du købe billig overskudsmad og være med til at bekæmpe madspild. Wefood er drevet af Folkekirkens Nødhjælp, og butikken forventes at åbne til maj. Det skriver Lokalavisen Aarhus.

“Vi tror, det kan blive vores bedste butik. Vi har i hvert fald fået rigtig mange positive tilkendegivelser fra aarhusianere, der gerne vil have os til byen, så forespørgslen er der, og potentialet, tror vi, er stort,” siger leder af Folkekirkens Nødhjælps detailgruppe, Thomas Mølgaard Andersen til Lokalavisen Aarhus.

Jagten på de rette lokaler
Smag Aarhus har tidligere skrevet, at Wefood havde planer om at åbne et supermarked i Aarhus i foråret 2017, og at jagten var sat ind på den rigtige placering til supermarkedet.

“Grunden til, at der er gået så lang tid, er simpelthen, at vi ikke kunne finde et godt lokale. Vi har ledt med lys og lygte, men det har været rigtig svært. Nu har vi fundet noget, der er helt perfekt,” siger Thomas Mølgaard Andersen til Lokalavisen Aarhus.

Wefood sælger varer, som er kasseret af andre butikker på grund af beskadiget emballage eller overskredne salgsdatoer. Wefood har også butikker på Amager og på Nørrebro i København.