Et nyt aarhusiansk startup bringer blandt andet brød, kage, slik, kaffe, vin og øl ud til aarhusianerne.

En online platform, hvor du kan bestille de nyeste trends inden for blandt andet lokale fødevarer.

Det er konceptet bag det nye aarhusianske startup DeliDrop, som for eksempel leverer morgenbrød og -kager, slik, juice, kaffe, vin, drinks og øl lige til aarhusianernes døre.

“Vi hjælper små innovative fødevarevirksomheder med at få udbredt deres produkter, og vi hjælper dig med at opdage alt det nye, der sker på den lokale madscene,” forklarer CEO Rasmus Linnet.

Læs også: Køb take away 2 gange om ugen, og støt spisestederne i Aarhus

Gennem DeliDrop kan du blandt andet sætte tænderne i friskbagt brød fra Bagerhuset Galten, prøve en økologisk drink fra Ægte Studio, holde energiniveauet oppe med en mental performance drik fra Clutch Cognition eller købe en gaveæske med økologiske og veganske vingummier lavet på ægte rosévin fra SweetKynd Denmark.

Levering er gratis, hvis du bor i Aarhus. Bestiller du inden klokken 14.00, får du varerne leveret samme dag mellem klokken 16.00 og 19.00. Bestiller du inden klokken 22.00, er din levering hos dig næste formiddag. Der leveres også i weekender og på helligdage.

Anderledes opstart

DeliDrop startede oprindeligt ud som en indkøbsplatform for caféer og spisesteder, ikke for private. Men Covid-19 tvang virksomheden til at tænke nyt.

“Vi vil ikke bare lægge os ned og vente på, at det her stopper. Vi vil gerne fortsætte, og kan vi samtidig hjælpe producenterne med at få solgt nogle varer, er der måske en chance for, at de ikke behøver lukke ned,” forklarer Rasmus Linnet.

På den anden side af coronakrisen er det pt. planen, at DeliDrop atter skal sælge til andre virksomheder, men Rasmus Linnet er ikke afvisende over for også at fortsætte med salg til private.

“Det kommer an på, hvor meget der sker over de næste uger. Nu har vi jo fået en ‘chance’ for at prøve det af over en længere periode. Jeg tror ikke på morgenleverancer i hverdagen til private, når alle er tilbage på arbejde, men måske kunne aften- og weekendleverancer fungere,” siger han.