Line Hitz

Tarteletter ad libitum: Så er der kæmpe tarteletfestival i Aarhus

Stor tarteletfestival indtager Aarhus lørdag den 17. november. 

Er du vild med tarteletter? Så er nu gode nyheder, da en ny tarteletfestival slår dørene op i Vejlby-Risskov Hallen til november.

”Det overordnede tema bliver ægte, dansk råhygge, og der kommer tarteletter i lange baner og masser af dansk øl. Maden bliver leveret af Restaurant Klokken, som bager deres egne butterdejsbunde, og du kan smage forskellige tarteletvarianter,” fortæller arrangør af tarteletfestivalen, Mesut Dursun, og fortsætter:

”Udover de klassiske varianter eksperimenterer restauranten også med én med oksekød og pebersovs. Derudover kan du drikke forskellige danske øl, da vi får øl fra blandt andet Jacobsen og Carlsberg 1883 og forskellige specialøl.”

Mesterskab i tarteletspisning og beer pong
Til festivalen kan du også opleve underholdende indslag med blandt andet livemusik, fællessang, lotteri og ikke mindst Aarhus-mesterskabet i tarteletspisning. Derudover sætter arrangørerne borde op til beer pong, og der kommer en træstub, hvor gæsterne kan slå søm i.

Billetsalget til tarteletfestivalen er endnu ikke startet, men når det gør, kan du købe billetter her. Indtil da kan du holde dig opdateret om arrangementet her.