Foto: Restaurant Seafood.

Nye takter på kendt fiskerestaurant

RESTAURANT Kendt fiskerestaurant på Marselisborg Havn får nye forpagtere, som satser på enkel og ærlig mad.

Restaurant Seafood på Marselisborg Havn har i mange år været et yndet udflugtsmål for folk med hang til fisk og hvidvin i sommersolen. Nu kommer der nye forpagtere på fiskerestauranten i form af Søren Mikkelsen og Rikke Berthelsen, der i 14 år har drevet frokost- og selskabsrestauranten Thors Mølle i Marselisborgskoven.

”Vi ville gerne have noget, der var mindre end Thors Mølle, og vi savnede a la carte-gæster om aftenen. Derfor slog vi til, da vi fik tilbuddet om at forpagte Restaurant Seafood, hvor vi både vil have åbent til frokost, om eftermiddagen og om aftenen,” siger Søren Mikkelsen.

Restauranten åbner for sæsonen den 1. april, og konceptet bliver som hidtil primært med fokus på fisk og skaldyr. Det nye forpagterpar vil som noget nyt servere smørrebrød til frokost og lette retter i løbet af eftermiddagen.

Læs også: 6 restauranter for fiskeelskere

Enkel og ærlig mad
I glassene kan gæsterne som noget nyt på restauranten smage øl fra bryggerierne Bøgedal og Fur samt sodavand fra Ebeltoft Gårdbryggeri, ligesom restauranten får noget så eksotisk som en dansk mousserende vin fra Bichel Vin i Hjortshøj nord for Aarhus.

”Vi vil servere enkel og ærlig mad med de gode råvarer i centrum. For eksempel får vi nogle fantastiske østers fra Bretagne, som jeg virkeligt glæder mig til at servere. Som fiskerestaurant bliver vi jo aldrig billige, men jeg tror, at vi prismæssigt kommer til at ligge en anelse lavere, end stedet hidtil har gjort,” siger Søren Mikkelsen.

Søren Mikkelsen er udlært kok fra Restaurant Gammel Åbyhøj, mens hans partner Rikke Berthelsen har arbejdet som tjener på blandt andet Jacob’s BarBQ. Restaurant Seafood ejes af Hauge-familien, der også ejer Raadhus Kaféen, Carlton og Teater Bodega.

Læs også: 6 skarpe restauranter i Latinerkvarteret
Læs også: 5 skønne øko-restauranter i Aarhus