Foto: Pixabay

Ny vinhandel åbner på Frue Kirkeplads

Den 13. november åbner den nye vinhandel Pinot Vin & Spiritus på hjørnet af Vestergade og Frue Kirkeplads.

Er du vild med vin? Så kan du glæde dig over, at der i dag er åbnet en spritny vinhandel på Frue Kirkeplads 1 i Aarhus C.

Pinot Vin & Spiritus er etableret af vinentusiasterne Niklas Baumann, Lars Ravn, Anders Søgaard og Lars Boye, der alle har en fortid som vinhandlere i Guldsmedgade.

”Vi kender branchen og kan se, at der mangler et sted i Aarhus, hvor man kan dyrke sin interesse for vin og spiritus i moderne, hyggelige rammer. Vi udvælger selv de varer, vi kan stå inde for, så der vil løbende være spændende nyheder på hylderne,” fortæller Anders Søgaard i en pressemeddelelse.

Fra 60 til 30.000 kroner
Vinhandlen får en kælder under butikken, hvor du kan komme til smagninger, kurser og andre arrangementer, og derudover har Pinot Vin & Spiritus planer om, at butikken også skal omfatte en vinbar, hvor du kan komme forbi og smage på de flasker, butikken sælger.

Hos Pinot Vin & Spiritus kan du få vin i flere forskellige prisklasser fra de billige til 60 kroner til de helt dyre på 30.000 kroner. Ifølge pressemeddelelsen er der dog ikke noget snobberi bag disken hos Pinot:

”Mange forbinder vin med snobberi, mørke træpaneler og støv på flaskerne. Hos os er det kun de gamle Bordeaux’er, der er støvede. Vi møder vores gæster i øjenhøjde, uanset om man er ung eller ældre, nørdet vinkender eller bare skal have et glas i baren, en gavekurv eller en flaske med hjem til aftensmaden,” udtaler Lars Boye i pressemeddelelsen.

Du kan følge udviklingen af Pinot Vin & Spiritus her.