Ny vinhandel åbner på Frue Kirkeplads

Ny vinhandel åbner på Frue Kirkeplads

af -
Foto: Pixabay

Den 13. november åbner den nye vinhandel Pinot Vin & Spiritus på hjørnet af Vestergade og Frue Kirkeplads.

Er du vild med vin? Så kan du glæde dig over, at der i dag er åbnet en spritny vinhandel på Frue Kirkeplads 1 i Aarhus C.

Pinot Vin & Spiritus er etableret af vinentusiasterne Niklas Baumann, Lars Ravn, Anders Søgaard og Lars Boye, der alle har en fortid som vinhandlere i Guldsmedgade.

”Vi kender branchen og kan se, at der mangler et sted i Aarhus, hvor man kan dyrke sin interesse for vin og spiritus i moderne, hyggelige rammer. Vi udvælger selv de varer, vi kan stå inde for, så der vil løbende være spændende nyheder på hylderne,” fortæller Anders Søgaard i en pressemeddelelse.

Fra 60 til 30.000 kroner
Vinhandlen får en kælder under butikken, hvor du kan komme til smagninger, kurser og andre arrangementer, og derudover har Pinot Vin & Spiritus planer om, at butikken også skal omfatte en vinbar, hvor du kan komme forbi og smage på de flasker, butikken sælger.

Hos Pinot Vin & Spiritus kan du få vin i flere forskellige prisklasser fra de billige til 60 kroner til de helt dyre på 30.000 kroner. Ifølge pressemeddelelsen er der dog ikke noget snobberi bag disken hos Pinot:

”Mange forbinder vin med snobberi, mørke træpaneler og støv på flaskerne. Hos os er det kun de gamle Bordeaux’er, der er støvede. Vi møder vores gæster i øjenhøjde, uanset om man er ung eller ældre, nørdet vinkender eller bare skal have et glas i baren, en gavekurv eller en flaske med hjem til aftensmaden,” udtaler Lars Boye i pressemeddelelsen.

Du kan følge udviklingen af Pinot Vin & Spiritus her.

Eline Eggers
Skribent. Kommer fra kongernes by, Jelling, og er fan af en god stærk øl med en sildemad til. Elsker gode billeder af mad og kan bruge lang tid på at instagramme sig sulten. Har en bachelor i kunsthistorie og en kandidat i analytisk journalistik.