Foto: Restaurant Unico

Ny vinbar åbner i Vestergade

Makkerparret bag Restaurant Unico åbner vinbar i Marco Polos lokaler i Vestergade.

Vestergade er on a roll for tiden og er godt på vej til at blive en gourmetgade på linje med Jægergårdsgade. Nu får gaden endnu et sted for folk med hang til god mad og vin, når makkerparret Rune Aaby og Anders Udengaard fra Restaurant Unico ved Moesgaard den 1. januar åbner en vinbar.

Duoen overtager den italienske restaurant Marco Polos lokaler, der ligger i en flot, historisk bygning på Vestergade 51.

“De fleste husker måske kun Vestergade 51 som det tidligere Marco Polo. Meget kommer til at ændre sig, når vi overtager. I kan glæder jer til Aarhus’ nye vinbar, hvor alt vin bliver håndteret med kyndig hånd. Du får mulighed for at drikke dejlige vine, nyde stemningen fra det næsten åbne køkken. Se ud på den travle gade og nyde at tiden står stille,” skriver Rune Aaby og Anders Udengaard på Facebook.

Også med restaurant
På byens nye vinbar vil du ikke kun kunne nyde noget i glasset. Duoen vil også servere mad på stedet, der får sin egen restaurant.

“Ligeledes kan du opleve vores helt nye restaurant, hvor vi servere “MÅLTIDET” en anderledes restaurant du virkelig kan mærke. Tilbage til alle de gamle dyder, tilbage til dengang gæsten var i centrum, tilbage til den gang mad var mad. Med vores nye restaurant vil vi være med til at hæve niveauet endnu mere i Aarhus,” skriver de to stiftere.

At dømme efter antallet af likes på Facebook-opslaget er aarhusianerne klar til at tage godt imod vinbaren, når den åbner næste år.