Foto: Tir Na Nog

Stor sportsbar på vej i Aarhus

PUB Den populære irske bar Tir Na Nòg på Frederiksgade bliver over dobbelt så stor. 

I tolv år har pubben Tir Na Nòg huseret på Frederiksgade ved siden af musikbutikkerne TP Music og Planet Video. Nabolokalerne har stået tomme i en periode efter Planet Videos konkurs, og derfor har den irske bar nu valgt at købe ejendommen for at udvide.

“Vi har svært ved at få armene ned i øjeblikket. Det bliver kæmpestort. Der mangler en ordentligt stor sportsbar i Aarhus, og det kan vi lave med den nye plads,” siger indehaver Andreas Madariaga Ruigrok til Aarhus Stiftstidende.

Plads til 547 personer
Baren kommer til at udvide fra 200 kvadratmeter til hele 560 kvadratmeter, hvilket gør, at der er plads til hele 549 personer sammenlignet med de 149 i dag.

“Vi kan samle fodboldfolket ved en ny kæmpeskærm i de nye lokaler, mens der kan være livemusik eller whisky-smagning i de gamle på samme tid. Det åbner for helt nye muligheder, og vi vil lave en skydedør mellem de to barer, som vi kan åbne og lukke, alt efter om der er et selskab, der har lejet en del af lokalet, eller der er EM i fodbold,” siger Andreas Madariaga Ruigrok til avisen.