Foto: Restaurant KöD.

Det sker i Skolegade: KöD-ejere åbner ny restaurant

Til oktober åbner en ny restaurant i KöDs lokaler i Skolegade. 

Om ganske få måneder kan du besøge et splinternyt spisested i midtbyens Skolegade. Restaurantvirksomheden DiningSix åbner nemlig en ny restaurant i KöDs lokaler til oktober, da KöD flytter adresse.

“Vi er bestemt ikke trætte af lokalerne, men de trænger til en kærlig hånd efter flere år med drift, både med vores restaurant og de tidligere. Specielt kælderen trænger efter, at der har været nogle vandskader gennem tiden. Derfor får lokalerne en ombygning, og så er vi klar i oktober med en ny restaurant,” udtaler medejer i DiningSix Morten Pedersen.

Koncept og navn for det nye sted er endnu ikke offentliggjort.

Vokset ud af Skolegade
Vil du fra begyndelsen af september besøge restaurant KöD, skal du i stedet lægge vejen forbi Åboulevarden 25.

“Vi har overtaget Top Danmarks lokaler og er i gang med at bygge om. Vi følte, at vi var ved at vokse ud af de nuværende lokaler i Skolegade. Da vi fik chancen for lokalerne ved åen, var vi ikke i tvivl,” udtaler Morten Pedersen.

Den nye KöD får plads til flere gæster end i de nuværende lokaler på Skolegade samt bedre mulighed for at afholde private selskaber.

Udover KöD i Aarhus står DiningSix bag to KöD-restauranter i København, restaurant og cocktailbar Slap Af i Studsgade samt cocktailbaren Loulou ved Åen.