Ny øl- og vinbar på havnen får ros

Ny øl- og vinbar på havnen får ros

af -
Foto: Hantwerk

JP Aarhus giver fire stjerner til den nystartede Hantwerk på havnen.

Den gode mad, øl og vin sikrer havnens nye bar og spisested Hantwerk flotte fire stjerner i en anmeldelse fra JP Aarhus.

”Det, der gør Hantwerk interessant, er, at ikke kun drikkevarerne er af god kvalitet, maden, som er uden dikkedarer, er faktisk også ganske vellykket,” skriver anmelder Kim Pauli.

Specielt koncept
Hantwerk åbnede på Fiskerivej i februar og kalder sig for både mikrobryggeri, vinbar og havgrill. Den specielle blanding falder i god jord hos anmelderen.

”Stedet er hverken en decideret restaurant eller bar, men snarere en mellemting, der leder tanken hen på britiske pubs. Her indfinder man sig først og fremmest for at få et godt glas, men der er også mulighed for at få noget at spise,” skriver han.

Lokalt bryggeri bag øllen
Anmelderen smagte blandt andet en deletallerken med pintxox, en slags tapas, samt torsk med surkål, kapers og en hvid sauce.

Maden på Hantwerk er spanskinspireret og fra Restaurant Canblau, VinDanmark står for vinen, og Risskov-bryggeriet Humleland har håndbrygget øllen. Øl- og vinbaren er etableret af René Vinding, der er indehaver af VinDanmark samt Michael Alhof og Lene Richter, der står bag Humleland.

Læs hele anmeldelsen her.

Louise Højmark
Chefredaktør. Elsker mad og journalistik og stræber efter at forene de to på bedst mulig vis. Uddannet cand.public. i analytisk journalistik og har en svaghed for god kaffe, croissanter og flæskesteg med det hele.