Foto: HummusHummus.

HummusHummus: Ny bod på Aarhus Street Food

Madmarkedet i Aarhus har fået en ny bod med mad fra det mellemøstlige køkken.

Aarhus Street Food på Nybanegaardsgade 46 rummer allerede mad fra alle verdens hjørner, men nu er endnu en spændende madbod åbnet: HummusHummus slog dørene op  den 19. marts, og køkkenet byder på retter, som er inspireret af det mellemøstlige køkken.

”Vi har arbejdet med at udvikle den helt rigtige hummus: Den er cremet og ikke så tung, og kvaliteten på vores tahin er virkeligt god,” siger Henrik Axelsen, som er daglig leder af Aarhus Gade Mad, der driver HummusHummus.

Stor indendørs grill
Midt i boden står en grill på tre en halv meter, hvor maden bliver tilberedt. Du kan for eksempel vælge en helt simpel Plain Hummus med arabisk brød og hummus til 40 kroner, eller tilføje glaseret gris eller kylling til 50 og 60 kroner.

”Det har absolut været populært. Vi er blevet taget rigtig godt imod, og HummusHummus har kørt med fin succes over påsken. Både mænd og kvinder er blevet lokket til af vores store grill og lækre hummus,” forklarer Henrik Axelsen.

Ny madbod på vej
Lige nu benytter HummusHummus kun 50 procent af grillens kapacitet, og Henrik Axelsen fortæller, at holdet bag spisestedet har planer om at udvide boden inden længe.

”Vi holder fast i konceptet HummusHummus, men i starten af maj åbner vi op for koncept nummer to. Det bliver i samme køkken, men med et nyt tema , hvor vi kommer til at sælge gourmet hotdogs grillet på vores bål,” siger Henrik Axelsen.

Det nye koncept med gourmet hotdogts kommer til at dele køkken med HummusHummus, men får sin egen salgsdisk.