På onsdag den 5. september åbner en ny juice- og sandwichbar på Borggade 3 i Latinerkvarteret med vilde åbningstilbud.

Appelsinens sødme og bananens fyldighed. Er du vild med frisk og sund juice? Så læs med her. Latinerkvarteret får et nyt medlem, når GoTasty åbner på onsdag den 5. september i Borggade 3. Caféen kommer til at sælge sandwich, men stedet vil især fokusere på at lave god juice af friske råvarer.

GoTasty har valgt at åbne med et brag af gode priser. På åbningsdagen er der 100 gratis juice til de første gæster fra klokken 11. Torsdag den 6. september er der gratis sandwich til de 100 første, og fredag den 7. september er der 100 gratis frozen yoghurt. Hvis du ikke når at få de gratis lækkerier, så går du alligevel ikke forgæves: Resten af dagen vil der være billige priser. Du får en juice, shake eller sandwich for 25 kroner, og så er der halv pris på kaffe og frozen yoghurt, indtil der ikke er mere i butikken.

”Der vil være en meget personlig betjening hos GoTasty. Vi vil gerne lære vores gæster at kende, og alle skal føle sig velkomne,” fortæller Nathalie Høibjerg, medejer af GoTasty.

Du kan nyde maden på caféen, som har 12 siddepladser, eller du kan tage maden med som take away. Åbningstiderne hos GoTasty bliver fra 11 til 22 hver dag. Følg med og læs mere om GoTasty her.