Spisestedet Kaali lukker ned torsdag den 13. april efter kun tre måneder. Foto: Kaali.

Ny Frederiksbjerg-café byder på gratis sandwiches

Den nye café Kaali Nordic Food giver gratis sandwiches til de første 100 gæster.

Er gratis sandwiches noget for dig? Så skal du kigge forbi byens nyeste café Kaali Nordic Food, der åbner den 14. januar i Café Cille’s gamle lokaler på Frederiks Allé. De første 100 gæster på åbningsdagen får gratis sandwiches fra kl. 11, og derudover er der slagtilbud på sandwiches resten af weekenden.

Konceptet for den nye café er økologisk mad med nordisk inspiration, og alt mad på stedet laves fra bunden af lokale råvarer.

“Vores travle hverdag og hurtige måltider tillader ikke altid at leve op til en bæredygtig livsstil, men byens nye café Kaali Nordic Food hjælper dig på vej. Hver dag kan du blandt andet købe tre forskellige hjemmelavede og friske sandwiches, hvor alle ingredienser er lavet af økologiske og lokale sæsonaktuelle råvarer,” skriver caféen i en pressemeddelelse.

Erfarne folk står bag
Bag caféen står et team af veluddannede folk, der alle har erfaring indenfor ernæring, sundhed eller økologi. Bestyreren Karina er professionsbachelor i ernæring og sundhed og har en stor passion for bæredygtighed, og hun udvælger lokale leverandører, så alle måltider skabes ud fra årstidens råvarer.

Udover sandwiches kan du hver fredag-søndag købe morgenmad, og caféen får også kaffe og et mindre udvalg af økologiske specialvine.

Læs om åbningseventen her.