RESTAURANT Thors Mølle i Marselisborgskoven har fået nye ejere i form af Mikkel Windfeldt og Anders Langvad, der satser på lokale råvarer og ny søndagsbrunch.
Af Mikkel T. Krogh
Restauranten Thors Mølle har med sin idylliske beliggenhed i Marselisborgskoven især været populær som frokoststed og til selskaber. Nu har restauranten fået nye ejere i form af Mikkel Windfeldt og Anders Langvad, der har store planer med skovrestauranten.
”Thors Mølle er en perle i skoven og har en unik sjæl. Vi vil videreudvikle stedet med respekt for historien og glæder os til at vise det til alle vores gæster. Vi vil gerne give vores kunder en oplevelse ud over det sædvanlige med overraskende og kreative løsninger,” siger Anders Langvad i en pressemeddelelse.
Lokale råvarer i sæson
Planen er at fortsætte det hidtidige fokus på frokoster og selskaber, men duoen vil i højere grad køre med lokale råvarer i sæson og lave alt fra bunden. Samtidig lancerer restauranten næste år søndagsbrunch i lighed med eksempelvis Varna Palæet.
”Smagen skal være i centrum, vi vil sætte det gode håndværk i fokus, og al mad skal laves fra bunden. Og det er hvad enten det er en klassisk frokost, årstidsbestemte temaaftener eller søndagsbrunchen, som vi vil begynde med i 2016,” siger Mikkel Windfeldt.
Mikkel Windfeldt startede karrieren på Molskroen under Jesper Koch og har tidligere været køkkenchef på Restaurant Latin og Hotel Philip, hvor han arbejdede sammen med kokkeikonet Torsten Schmidt. Anders Langvad har været køkkenchef på Varna Palæet og er udlært fra Hotel Arnbjerg. Thors Mølle har de seneste 13 år været drevet af parret Rikke og Søren Mikkelsen.
Læs artikel: Østjysk restaurant vinder pris
Læs artikel: Tre spisesteder scorede grøn pris
Læs artikel: Aarhus-restaurant bedst i Vestdanmark
SPECS
Restaurant Thors Mølle
Thors Møllevej 15
8000 Aarhus C