Foto: Pixabay.

Økologiske og grønne råvarer: Ny café åbner i Mejlgade

Mælkebøtten åbner den 1. juli i Mejlgade i Aarhus.

Har du været på jagt efter en ny café i Mejlgade, behøver du ikke at lede længere: Mælkebøtten åbner nemlig den 1. juli klokken 10 i Mejlgade 48A.

”Jeg glæder mig til at komme i gang, og det hele føles bare rigitigt. Der har allerede været mange søde mennesker forbi og hilse, så det hele er meget positivt. Jeg har drømt længe om den her café,” siger Pernille Refsgaard, der er indehaver af Mælkebøtten.

Morgenplatte
Mælkebøtten tilbyder en morgenplatte, som er lige til at tage med på arbejde samt en frokostplatte til måltidet senere på dagen. Caféen tilbyder hovedsageligt økologisk og grøn mad, og du kan for eksempel bestille juice, sandwichs, paninier, kaffe og is.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at præsentere vores superlækre kaffe fra Kaffemekka. Derudover får vi lækker økologisk is fra Ny Lundgård Ismejeri, og det smager himmelsk,” fortæller Pernille Refsgaard.

En håndsrækning til unge
Udover at være indehaver af Mælkebøtten, så arbejder Pernille Refsgaard også som socialrådgiver ved Kontaktcaféen. Derfor kommer den nye café i Mejlgade også til at fungere som en håndsrækning til unge, der har brug for hjælp i hverdagen.

”På et tidspunkt får vi tilknyttet nogle unge til at komme og blive en del af staben herinde. Jeg brænder for, at unge skal have leve et fedt liv og have drømme. Mælkebøtten kan være en håndsrækning til de her unge, hvor de for eksempel kan komme og hjælpe lidt til i nogle timer,” siger Pernille Refsgaard og fortsætter:

”Det er også derfor caféen har fået sit navn. Mælkebøtten kan jo vokse frem gennem asfalt og stadig blive en blomst, ligesom børn også kan blive til noget på trods af en svær opvækst.”

Café Mælkebøtten vil fra den 1. juli have åbent fra klokken 17.30 i hverdagene og fra klokken 10 til 16 i weekenden.