Efter seks uger med renovation og ombygning er den nye bar Naked Ape – næsten – klar til at åbne i Aarhus. Stedet slår officielt dørene op fredag den 16. marts.

Der mangler stadigvæk en liste her og der, Carlsberg er i gang med at installere fadølsanlægget, og der bliver lagt hånd på det sidste malerarbejde.

I næste uge åbner Naked Ape på Maren Smeds Gyde nummer 8. Den nye beværtning overtager lokalerne efter Cockney Pub, som i januar havde sidste omgang efter mere end 15 års severing.

Den nye direktør og bestyrer, Line Blak, lover, at de bliver klar til åbningen i næste uge og glæder sig til at tage imod både nye kunder samt tidligere stamkunder.

“Det bliver noget andet end Cockney Pub, men de gamle stamkunder er selvfølgelig velkomne til at kigge forbi,” lyder det fra Line Blak.

Det skal bare være en bar

Modsat mange andre værtshuse og barer i byen, bliver Naked Ape ikke bygget op omkring et fast koncept. Tværtimod skal det med Line Blaks egne ord “bare være en bar.”

“Vi kommer til at have et bredt sortiment med både øl, vin, champagne og cocktails, og vi henvender os til det modne publikum,” lyder det fra bestyreren.

Fadøllene på Naked Ape kommer til at koste 40 kroner, der vil være åbent i dagtimerne, mens stedet lukker i weekenden klokken tre om natten. Musikken vil typisk være meget lounge-agtig udover i weekenden, hvor den bliver mere festlig om aftenen.

Line Blak fortæller, at det er meningen, at den nye bar skal blive stedet, hvor publikum går hen, når de skal starte en bytur, opdatere sig på vennernes liv, eller hvis de bare gerne vil sidde og spille et spil eller rafle.

Rygning foregår udenfor

Der bliver dog ikke længere mulighed for at ryge på stedet, da lokalerne er blevet for store efter ombygningen.

“Vi har til gengæld 40 kvadratmeters plads udenfor, hvor der også er varmelamper, og der er folk selvfølgelig velkomne til at gå hen for at ryge en cigaret.”

Naked Ape åbner officielt fredag den 16. marts klokken 19, hvor stedet holder åbningsfest. I den forbindelse kommer der til at være en række tilbud, hvor der skulle være rig mulighed for at købe en billig øl eller drink.