Foto: Plan B

Nu kan du blive Aarhus-mester i vin

VINBAR Vinbaren Plan B holder Aarhus-mesterskab i vin, og du kan være med.

Den nystartede vinbar Plan B på Fredens Torv gør det nu muligt at afprøve sit vinkendskab mod andre ligesindede i et aarhusiansk mesterskab i vin. Både firmaer og privatpersoner kan deltage i mesterskabet, og vinbaren understreger, at det er både uformelt og enkelt at være med.

”Vi tilbyder at smage tre forskellige vine, der skal vurderes på forskellige parametre. Det foregår i form af et multiple choice-skema, så alle kan være med. Man stiller op som hold på to til fire personer, og sammen giver man sit bedste bud på vinene,” siger medejer Jens Peter Lund fra Plan B.

Slutter med livefinale
De ti bedste hold går videre til semifinale med nye spørgsmål, og de to bedste fra semifinalen mødes til sidst i en livefinale. Der kan deltage op til 50 hold, og det hele foregår på Plan B torsdage i maj måned med livefinale 27. maj.

Hvis du har lyst til at være med, skal du tilmelde jeres hold senest 25. april. Udover æren kæmpes der om et gavekort til Plan B på 3.000 kroner. Det koster 100 kroner per deltager at være med, hvilket inkluderer ost og brød til vinen. Tilmelding sker på Plan B eller tlf. 23 69 30 70 fra kl. 15-22.