Foto: NorthSide

Skål: NorthSide får moderne biergarten

Den står på fadølstemning med langborde og hygge i ny biergarten på NorthSide.

Festivalen NorthSide har i de senere år slået sig op på sofistikerede serveringer af retter fra hele verden, cocktails lavet af bartendere med erfaring fra New York og Berlin og et vin- og champagnekort, der kan udfordre selv de skarpeste paletter.

Men nu kommer NorthSide med et åndehul for dem, der efter en eftermiddag med østers, syv retter baseret på insekter i Kolonihaven og et større kemikursus i Cocktailpavillonen har brug for at sidde sammen med vennerne og drikke en helt almindelig fadøl.

Det sker med introduktionen af en såkaldt ølhave, hvor du kan få en række forskellige øl fra Tuborg. Indretningen er et opdateret bud på en klassisk biergarten, og målet er at skabe et samlingssted for dem, der har brug for en pause fra umami, spelt og årgangsvin.

Noget med Bruce Willis
“Vi er sindssygt stolte over det høje niveau, vi kan præsentere hvert år på NorthSide. Men lige såvel som man godt kan gå lidt kold i Lars von Trier-film og have brug for at se noget med Bruce Willis, så har vi på fornemmelsen, at der er nogle af vores gæster også nogle gange bare vil slappe af og have en fadøl,” siger talsmand for NorthSide John Fogde

“Vi kan naturligvis ikke lade være med at lege med rammerne og gøre det på en overraskende måde, så den tyske biergarten har i vores version fået et skud nordisk elegance. Men tanken er, at Ølhaven skal være et tilbagelænet og uprætentiøst sted, hvor man kan hygge sig med vennerne,” siger John Fogde.

Ølhaven er blevet til i samarbejde med Tuborg og er designet af arkitekten Thomas Lillevang.
NorthSide 2017 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 9-11. juni.