Foto: Northside.

NorthSide 2018: Morgenbrød og sambuusa i Kolonihaven

Du kan igen i år besøge Kolonihaven ved NorthSide og deltage i forskellige events.

Om under en måned løber NorthSide 2018 af stablen, og for tredje år i træk åbner musikfestivalen op for Kolonihaven, hvor du kan deltage i forskellige events. Det skriver NorthSide i en pressemeddelelse.

”Der er i år 18 forskellige arrangementer i Kolonihaven, og som altid spænder programmet meget vidt. Målet har været at sammensætte et udfordrende og interessant program sammen med partnere,der både kan give ny viden og anderledes oplevelser,” siger talsmand for NorthSide, John Fogde.

Sambuusa og fællesspisning
På programmet finder du blandt andet Meyers Bageworkshop den 8. og 9. juni fra klokken 11.30 til 13. Her kan du for 75 kroner få gode fif til at slå en god dej op samt spise dit morgenbrød i Kolonihaven.

Du kan også komme til Sambuusa Workshop med kvinderne fra Somalifood den 8. juni, hvor du lære at lave den somaliske version af en samosa. Arrangementet varer fra klokken 13.30 til 14.30, og adgangsprisen er 75 kroner.

Er du i humør til en omgang fællesspisning, kan du også deltage i ARoS Social Dining den 8. og 9. juni fra klokken 16 til 19. Her fortolker ARoS Foodhall og NorthSide nye og gamle sommerretter og serverer dem i kolonihaveånden. Det koster 395 kroner at deltage.

NorthSide Festival afholdes fra den 7. til den 9. juni, og du kan læse mere om Kolonihaven og det samlede program lige her.