Foto: Nordisk Spisehus.

Aarhus-restaurant byder på tre-stjernet Michelin-mad

Nordisk Spisehus får ny menu i samarbejde med tre-stjernet Michelin-kok.

Vil du smage retter, der er udtænkt af en tre-stjernet Michelin-kok? Så læg vejen forbi Nordisk Spisehus til og med den 13. september. Gourmetrestauranten på M.P. Bruuns Gade har nemlig indgået et samarbejde med kok Jacob Jan Boerma fra den hollandske restaurant De Leest.

Det har udmøntet sig i en ny menu med to tre-stjernede Michelin-retter: Hummer med cumbava-olie, lime, kokos og årstidens grønt samt en vild dessert:

”Som afslutning på menuen serverer vi Boermas blåbærdessert med yoghurt og basilikum, der består af hele 14 forskellige elementer, som tilsammen går op i en højere enhed og skaber intet mindre end en smagseksplosion. Der er virkelig god grund til at glæde sig,” udtaler køkkenchef på Nordisk Spisehus Jacob Freitag.

Hvis du vil smage en eller begge Michelin-retter, kan du på Nordisk Spisehus vælge mellem menuer med i alt tre, fem eller syv retter. Du kan se menuerne her.