Foto: Pixabay.

Spændende: Michelin-kok åbner restaurant i egen stue

Michelin-kok åbner ny restaurant i Solbjerg til september.

Inden længe kan du spise lækre retter i en Michelin-koks stue. Til september åbner Allan Poulsen, der har været kok på blandt andet Mejeriet og Nimb, en ny restaurant i Solbjerg ved navn Noorrm i hans eget hjem. Det skriver Århus Stiftstidende.

”Der findes nok ikke et bedre sted at udtrykke mig end i mit eget hjem og min egen spisestue,” siger Allan Poulsen til Århus Stiftstidende.

Plads til 12 gæster
Den nye restaurant hedder Noorrm, og der bliver plads til 12 gæster, som sidder ved samme bord. Menuen kommer hovedsageligt til at stå på nordiske retter.

”Selv om jeg er lært op med fransk mad, er min interesse hovedsageligt inden for de allerbedste skandinaviske råvarer, så det er den måde, jeg laver mad på. Dog uden at være fanatisk,” fortæller Allan Poulsen.

Noorrm slår dørene op 1. september og holder åbent hver fredag og lørdag.